اصلاح نباتات

اصلاح نباتات

این وبلاگ برای دوستاران گیاه شناسی به خصوص دوستان اصلاح نبات طراحی گردیده است
اصلاح نباتات

اصلاح نباتات

این وبلاگ برای دوستاران گیاه شناسی به خصوص دوستان اصلاح نبات طراحی گردیده است

چرا گیاهان اصلاح می شوند؟

چرا گیاهان اصلاح می شوند؟ 

هدف اصلاح نبات تغییر وراثت گیاهی به روش هایی است که عملکرد گیاهی را بهبود بخشد.

بهبود عملکرد گیاهی از راههای بسیاری مورد عمل قرار می گیرد. معمولاً اهداف اصلی به نژادی افزایش عملکرد و کیفیت است. اگر چه محصول برداشتی دانه، علوفه، الیاف، میوه، غده، گل و سایر اندام های گیاهی باشد. نباتات منشأ اصلی غذای مردم جهان می باشند. عملکرد بالاتر محصولات گیاهی تأثیر مهمی در تأمین غذای فراوان و سودمندتر شدن کشاورزی و کاهش هزینه ی محصولات غذایی برای مصرف کننده، بر عهده دارند.

عملکرد دانه های غذایی اصلی طی دوره ای پنجاه ساله(1990-1941) در ایالات متحده به سرعت افزایش یافته است.افزایش عملکرد ناشی از بهبود محیط کشت که گیاهان در آن رشد می یابندو ظرفیت ژنتیکی ارقام جدید که رد محیط های کشت مرطوب تر تولید می نمایند، می باشد.

به نژادی برای بهبود کیفیت در غذاهای گیاهی، موجب مغذی شدن محصول و افزایش سهولت در تهیه غذا یا کاهش حضور ترکیبات سمی می گردد.

افزایش سلامت گیاه بر اثر به نژادی، که منجر به مقاومت در برابر بیماری و آفت می شود، عملکرد و کیفیت محصول را در محیطی با عملیات زراعی مطلوب افزایش می دهد و مصرف سموم شیمیایی را کاهش می دهد.

به نژادی برای افزایش تحمل به خشکی، دمای بالا، شوری و سایر خطر های محیطی، تولید گیاهان را بادامنه ی وسیع تری از محیط های تولیدی سازی می دهد.



Why are modified plants?

The purpose of the genetic modification of crop plants in ways that improve plant performance.

There are many ways to improve the performance of the plant is operated. The main objectives of the race is usually an increase in performance and quality. Although harvesting of grain, forage, fiber, fruits, tubers, flowers and other plant organs. Plants are the main source of food in the world. Higher yield abundant and profitable crops have a significant impact on food security and reduce the cost of agricultural food products for consumers are responsible for.

The main food grain yield over a period of fifty years (1990-1941) in the United States has rapidly increased due to the improved performance Ast.afzaysh medium in which plants grow new varieties that are rejected Yabndv genetic capacity to produce medium wetter are concerned.

Breeding to improve the quality of plant foods, causing the product and increase the ease of preparing nutritious meals or reducing the presence of toxic compounds.

Increased plant health due to race, leading to disease and pest resistance, the yield and product quality in an environment with an optimal crop operation increases and reduce the use of pesticide.

Breeding for increased tolerance to drought, high temperature, salinity and other environmental risks, Unbounded manufacturing plants for the production of the wider environment.

نظرات 2 + ارسال نظر
ابوالفضل معصومی دوشنبه 1 فروردین 1390 ساعت 12:03 http://agricultural-saveh.persianblog.ir/

نوروز
یادگار دین زرتشت،مهر کوروش،جام جمشید،تیر آرش،خون سهراب،رخش رستم،عشق بابک،بزرگترین جشن ایرانیان بر شما دوست عزیز مبارک

فری دوشنبه 2 خرداد 1390 ساعت 14:12 http://http://masi.blogfa.com/

سلام
لینک کردمت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد